Expositie van 01 juni  t/m 30 juni 2016

Roger Platjouw

† 

22-04-2018

 

Telkens verbaas ik mij weer hoe prachtig de natuur is, en dat al het leven in welke vorm dan ook een wonder is waar we heel zuinig op moeten zijn..! Fotograferen is een erg leuke hobby die de mogelijkheid biedt mooie momenten vast te leggen.

De lucht, de wolken en de zon. Licht, kleur, reflectie alles wat mijn hart raakt in de natuur fotografeer ik en bij het zien van de foto's na te genieten. Graag laat ik jullie wat van mijn foto's zien die ik gemaakt heb in de Zeeuws Vlaamse natuur, in en rondom het schitterende Groot Eiland gelegen in de gemeente Hulst.!

 

https://www.facebook.com/roger.platjouw?fref=photo

Everytime it suprises me how gorgeous nature is, and thats when life in every form is a wonder itself where we have to be very cautious about. Photography is an amazing hobby which provides the possibility to capture wonderful moments and beautiful places at the right time.The sky, the clouds and the sun. Light, color and reflection, everything what touches my heart in nature i'll capture, so I can enjoy it after. 

I'd like to show you the photo's I made in the Zeeuws-Vlaamse nature, in and around the beautiful Groot Eiland in Hulst!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Hans Bax
8 jaar geleden

WoW! Wat een prachtige serie Roger! Complimenten zoals je sfeer weet vast te leggen!

Ingrid Aanen
8 jaar geleden

Nog een verlate reactie over deze schitterende foto's. Wat speel je prachtig met licht, erg mooi!

Ben Driesse
8 jaar geleden

Beste Roger, hartelijk dank voor je medewerking en bijdrage op onze website....hele mooie serie.

Margo van den Berg
8 jaar geleden

Sfeervolle serie, prachtig licht en mooie kleuren.

Hilda van der Lee
8 jaar geleden

Fantastische foto's, al dat licht, zo mooi!

Ruth Neuhäusler
8 jaar geleden

Prachtige serie! Adembenemend mooi!

Lydia
8 jaar geleden

Echt heel mooi geweldige foto's Roger,

georgia pluijm
8 jaar geleden

wowww ben onder de indruk zo mooiiii

Ellen Driesse-Pladdet
8 jaar geleden

Roger wat laat je ons een prachtig stukje Oost-Zeeuws Vlaanderen zien d.m.v. deze fraaie serie foto's. Spelen met licht is jou handelsmerk en komt in al je foto's terug...Geweldig hoe je dat iedere keer weet te vangen in je beelden.. Roger hartelijk bedankt voor deze leuke en spontane samenwerking en je prachtige foto's in deze expositie.!