Expositie van 01 september t/m 30 september 2015

Robbert de Smet

 

Alweer een paar maanden geleden werd ik door Ellen gevraagd of ik eens wilde exposeren op haar website met wat landschappen. Nu de deadline voor het insturen van de foto’s en de biografie dichterbij komt, merk ik dat het schrijven toch niet zo makkelijk is. Ik wil daarom maar beginnen met Ellen en Ben te bedanken voor het bieden van deze kans om mijn foto’s aan een breder publiek te laten zien.

Mijn naam is Robbert de Smet. Ik ben 22 jaar en opgegroeid in Oostburg in West Zeeuws Vlaanderen.

Op mijn elfde ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met fotografie en sindsdien is mijn interesse in de fotografie alleen maar toegenomen. Ik ben begonnen met een simpele digitale camera waarmee ik regelmatig foto’s maakte in de natuur en op vakanties. Na een schitterende rondreis door het westen van Canada heb ik besloten dat ik meer met (natuur)fotografie wilde doen.

Na de aanschaf van mijn eerste digitale spiegelreflexcamera was ik steeds vaker in de natuur te vinden, op zoek naar de mooie momenten. In het begin waren het vooral vogels en andere dieren die gefotografeerd werden, tegenwoordig fotografeer ik ook steeds vaker landschappen.

In het ‘normale leven’ studeer ik Structural Design (Bouwkunde) aan de Technische Universiteit te Eindhoven. In verband met de reisafstand woon ik hier ook. In de weekenden en de vakantieperiodes kom ik echter wel vaak terug naar Oostburg, voornamelijk om te fotograferen in de natuur. Als ik niet met natuurfotografie bezig ben, dan is het wel met sport of een andere vorm binnen de fotografie.

Onderstaande foto’s geven een idee van waar ik me binnen de fotografie vooral mee bezig hou.

Mocht u benieuwd zijn naar meer werk, dan kunt u een kijkje nemen op mijn website of facebookpagina.

http://fotografie-robbert.weebly.com

~

Already a few months ago Ellen asked me if I was interested in exposing on her website with some landscapes. Now the deadline for submitting the pictures and the biography is approaching, I notice that it is not that easy to write your own biography. Therefore in the first place, I want to thank Ellen and Ben for this opportunity to expose some of my pictures to a wider audience.

My name is Robbert de Smet. I am 22 years old and grew up in Oostburg in West Zeeuws Vlaanderen.

The first time I came into contact with photography, I was eleven years old. Since then, my interest in photography has only increased.  I started with a simple digital camera, especially to take pictures in nature and on holidays. After a beautiful tour through western Canada I decided that I wanted to do more with (nature)photography.

After purchasing my first digital SLR, I could be found in the nature more often. Always in search of the beautiful moments. In the beginning, especially birds and other animals were captured with my camera. Nowadays I still like to take pictures of birds and other animals, but I also enjoy taking pictures of landscapes.

In ‘normal life’ I am studying Structural Design at the Technical University in Eindhoven. Because of the distance between my parents’ house and the University, I live near Eindhoven. However, most of the weekends and holidays I do visit my parents, mainly to take pictures in the nature near our home.

The pictures below should give an idea of my hobby as a nature photographer.

In case you are curious to see more work, you can take a look at my website or Facebook page.

http://fotografie-robbert.weebly.com

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jens
9 jaar geleden

Prachtige serie Robbert, ik ben een liefhebber van jouw manier van fotograferen, toch weer net anders dan het gewone plaatje.

Groeten Jens

Mario Baert
9 jaar geleden

Mooie foto's Robbert. Snap helemaal dat je graag terugkomt naar Zeeuws Vlaanderen!

Robbert de Smet
9 jaar geleden

Iedereen ontzettend bedankt voor de leuke reactie, deze worden altijd gewaardeerd! Ellen en Ben nogmaals bedankt voor het kunnen exposeren van mijn serie op jullie website vorige maand!

Ellen Driesse
9 jaar geleden

Robbert, hartelijk bedankt voor je prachtige bijdrage en veel succes voor de toekomst..!

Sabine
9 jaar geleden

Heel fraai vastgelegd Robbert !

Ben Driesse
9 jaar geleden

Geweldig mooie selectie Robbert. Ben er trots op dat we je foto's hier mogen laten zien.

Tejo Coen
9 jaar geleden

Ik heb enorm genoten van deze foto's, Vooral de rust die deze beelden uitstraalden zijn geweldig !

Rudi de vos
9 jaar geleden

Beste Robbert, wat een mooie foto, en gebruik gemaakt van het zonlicht. Zelf denk ik niet het gedult te hebben voor natuur fotografie. Maar ik geniet ervan om naar deze foto,s te kijken. Je voelt de rust en stilte in de foto,s. Veel succes grt Rudi

Niek Goossen
9 jaar geleden

Fraai werk. Je hebt er kijk op!