Expositie van 01 april t/m 30 april 2015

Jan van der Greef

Jan van der Greef (1952) is internationaal bekend als innovatief wetenschapper en gepassioneerd natuurfotograaf. Het overbruggen van verschillende perspectieven is het verbindende thema in zijn werk. De schoonheid van de natuur heeft hem naar verre plaatsen over de gehele wereld gebracht, ondanks zijn fysieke uitdaging door polio op jonge leeftijd. Zijn handtekening in de natuurfotografie is het vangen van emoties en de essentie van de natuur. Zijn werk is bekroond met prijzen in internationale prestigieuze wedstrijden zoals de BBC Wildlife Photographer of the Year en de GDT European Wildlife Photographer of the Year. 

Nieuwsgierig geworden naar meer werk van Jan, neem dan een kijkje op  http://www.janvandergreef.com/

~

Jan van der Greef (1952) is internationally recognized as an innovative scientist and as a passionate nature photographer. Bridging different perspectives is the connecting theme in his work. The beauty of nature attracted him to remote places all over the world, despite his physical challenge due to polio at an early age. The gift of capturing both the emotions of the experience and the essence of nature is his signature in photography. His photography has been awarded internationally in prestigious contests such as the BBC Wildlife Photographer of the Year and the GDT European Wildlife Photographer of the Year.

Are you curious to see more work of Jan van der Greef? Take a look at  http://www.janvandergreef.com/

~

 

Reflections of the Inner Self

Dreams and Visions of Nature

In het boek “Reflections of the Inner Self. Dreams and Visions of Nature” neemt Jan van der Greef je mee naar momenten van Oneness, gedreven door zijn passie voor de natuur. Een ervaring van verbondenheid met alles om je heen, waar denken, onzekerheden en oordelen langzaam verdampen. Een boek met beelden van verwondering, universele wijsheden en korte persoonlijke ervaringen rondom verbinding, onbevangenheid, acceptatie en liefde voor jezelf. 

Het boek verbindt je door de betoverend mooie en soms mystieke beelden met een tijdloos gevoel van louter ‘zijn’ in de stroom en ritmiek van het leven. Een reis in bewustzijn naar de essentie van jezelf, waarbij de ontmoeting plaatsvindt tussen de binnen- en buitenwereld, die uiteindelijk één verbonden wereld blijken te zijn. Een levenspad op weg naar de ultieme vrijheid in verbondenheid.

~

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Annemiek Faber
9 jaar geleden

Beste Jan,
Iedere keer als ik je foto's zie, dan raken deze mij. Gewoon schitterend!
Dank je wel voor je inspiratie; !

Mieke
9 jaar geleden

Jan, wat een schitterende serie foto's.
Beweging op een schilderachtige wijze.

Hartelijke groet,
Mieke

Yvonne Blokland
9 jaar geleden

Jan, wat een prachtige selectie van je mooie werk heb je hier geplaatst! Ik heb een tijdje terug het geluk gehad een avond lang van je prachtige foto's te kunnen genieten, dat was geweldig ! (ik ben lid van fc Sliedrecht)

Ben Driesse
9 jaar geleden

Geweldig hoe je de essentie vastlegt van het onderwerp wat je fotografeert. Dit moet je maar kunnen ..diep respect voor je kunnen.

Barbara Verstraate
9 jaar geleden

Meneer van Der Greef, wat een prachtig werk.
het moet geweldig wezen, zulke beelden met je camera te vangen....een Gave!

Ellen Driesse-Pladdet
9 jaar geleden

Jan, hartelijk dank voor je prachtige bijdrage in de expohal.! Je foto's nodigen uit om direct je boek te bestellen..:)
Mvg Ellen