Guesthouse Ensenada

Guesthouse Ensenade, paradijselijk gelegen in de polders van West Zeeuws-Vlaanderen. 

Gastvrijheid, rust, natuur en veel ruimte ervaar je wanneer je dit prachtig verzorgde landgoed bezoekt voor een korte of langere vakantie. 

https://www.guesthouseensenada.eu/

In samenwerking met Guesthouse Ensenade, Schoondijke is het mogelijk om deel te nemen aan een fotowalk in Brugge o.l.v. gids Tine die alles weet te vertellen over dit prachtige historische stadje.

Ellen zal er zijn om je tips & trucs mee te geven tijdens het fotograferen.

We nemen de tijd om Brugge digitaal vast te leggen, zodat je met mooie herinneringen huiswaarts keert..

De fotowalk kun je online reserveren bij Tine's rondleidingen op

http://www.rondleidingbrugge.eu/

 

Foto shoot op 't landgoed van Guesthouse Ensenada.

Combineer sfeervol overnachten met de mogelijkheid om een foto shoot te arrangeren op het landgoed. Hoe leuk zou het zijn om prachtige foto's te hebben van de onvergetelijke dagen bij Ensenada met je grote liefde, familie of vrienden. 

De bewerkte foto's zal ik je via WE-transfer door sturen met de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen voor het afdrukken van de gewenste foto's op canvas, acrylglas, Xpozer, aluminium dibond, staal, behang, print op wisselbaar doek, ingelijste fotoprint, hout, fotoprints en buiten canvas.

____________________

Foto workshops voor de gasten van Guesthouse Ensenada.

In samenwerking met Tine is het mogelijk een fotoworkshop arrangement te boeken op het landgoed en/of in de Zeeuwse polders met zijn prachtige knotwilgendijkjes. Uiteraard behoort een workshop op en bij het strand ook tot de mogelijkheden. Alles is in overleg te bespreken.

Meer info over de workshops vind je hier.